onsdag 23. juni 2010

Endelig er kjæresten hjemme for godt!

Jehuu :) :) endelig er Andreas hjemme for godt. Min flinke kjæreste er nå ferdig utdannet fysioterapeut, og jeg er veldig stolt av deg.

På lørdag giftet Pernille og Anders seg i Borre kirke. Pernille var en nydelig brud - må si at Anders er heldig som har fått en så snill og god kone.
Det er tiden for brylluper nå merker jeg, og det er så utrolig koselig og hyggelig.
Nå er det bare noen uker siden Marita fikk sin Stian i kapellet på Løvøya. Marita har aldri vært penere eller sett mer lykkelig ut enn hva hun gjorde på bryllupsdagen :). Det var en helt fantastisk dag!


Sammen med Marita og Stian, fant vi ut at det var et veldig fint klatrestativ på området ved Dalh gård. Da måtte vi så klart ta noen par-bilder her.

Drømmehuset

Nå begynner drømmehuset vårt å ta form. Det er litt rart å gå rundt på tomten og se på plattingen og tenke på hvordan det kommer til å blir når alt er ferdig. Vi får det akkurat slik vi ønsker det, så dette blir drømmehuset :)


En gang modell - alltid modell

Valpen vet hvordan hun skal posere. Gamle kunster er altså ikke glemt. Den nydelige valpen vår ligger på Vollandet og følger med på oppriggingen av scenen ved vannet.


Kaysa leker med pappaen sin og "sjaker".

1 kommentar:

Anonym sa...

så nydelige dere er sammen ;)
unner dere alt godt:)