lørdag 16. mai 2009

Snart 17 mai

I går dro Therese, valpen og jeg ned til Borrehaugene for å gå tur. Therese hadde faktisk aldri gått kyststien mot Horten, så det var på tide at vi fikk gjort noe med det. Det er så utrolig mye pent å se på i naturen om dagene, så måtte stadig dra frem mobilen for å ta noen bilder.

På bildet under kan man se et par av haugenePrøvde å ta bilde av noen maure, men er kanskje ikke så lett å se at de små sorte prikkene på bildet faktisk er maur.


Vi stoppet på veien ned mot Borre stranda for å knipse litt bilder

I kveld er Stine på besøk hos oss. Hun skal sove over, slik at vi kan se på barnetoget her på Skoppum i morgen tidlig. Therese reiser tilbake til Berlin i morgen for 6 nye uker med kursing i tysk. Men vi rekker forhåpentligvis å treffes i morgen. Nå skal vi se på grand Prix, kanskje Norge vinner :). Jehuu, dette blir spennende.

Vi har tenkt å gå i borgertoget i Horten i morgen. Tror det kan være en god trening for Kaysa. Masse mennesker og store utfordringer. Vi får låne Bella valpen av Marita, slik at Stine kan gå med henne. Og vi skal - så klart gå sammen med Horten Hundeklubb :). Hipp Hurra

Ingen kommentarer: