lørdag 28. mars 2009

Enda en god bok


Da jeg var hos Andreas sist helg, fikk jeg låne med meg "Siste skanse" skrevet av Michael Connelly. OG-- den var kjempe bra! Klarte rett og slett ikke legge den fra meg. Kan så klart ikke sammenlignes med Stieg Larsson bøkene, men hadde den samme spenningen gjennom hele boka.


Den pensjonerte politietterforskeren Harry Bosch er tilbake i tjeneste, og skal jobbe på avdelingen for gamle uoppklarte drap. Vi blir kastet rett inn i handlingen og får være med på etterforskningen av en drapssak fra 1988. Dette er en skikkelig godt skrevet krimbok med spenning fra start til slutt. Den er også full av overraskelser. Den anbefales :)


I dag ble jeg ferdig med bok nr. 34 i "Hannah" serien :). Leser både "Hannah" og "Sønnavind" etterhvert som de kommer ut. Neste "Hannah"bok kommer ikke før i mai, så nå er det bare å vente i spenning på fortsettelsen.


Nå skal valpen og jeg en tur til mamma i Horten. Anniken klarte å klemme hele fingeren i døra på bilen min i går kveld, så får se hvordan det går med henne.


God helg alle sammen :).

3 kommentarer:

Lillian sa...

Så artig at det er flere som leser Hannah og Sønnavind.
Liker de bøkene kjempe godt .
Jeg leser i tillegg "Thea" og "Ingebjørg OLavsdatter" , de er i samme sjangeren .
Nå går jeg bare å venter på at bestemor skal bli ferdig med "Hannah" !!

Jeg har ingenting å lese på om dagen , ghaaaa!!!!! :P

Cathrine sa...

Hehe, ja :. Har leste slike serier i flere år. Men holder meg til de to jeg holder på med nå. Begynte på "Lass jenta" da den kom ut, men etter en del bøker syntes jeg den bare ble dårligere og dårligere. Men "Hannah" og "Sønnavind" er kjempe spennende :) Gled deg til de siste Hannah boka. Er "Thea" og "Ingebjørg" noe av det samme som de andre eller?

Nå skal jeg begynne på "Til min elskede" av Deborah Smith. Fikk den til jul av Therese, skal visst være veldig bra.

Lillian sa...

Ja , de er samme sjangeren .
Thea er veldig bra synes jeg :)